Asian Pimp & Ho Party

Lördag...
Kunde först inte bestämma mej om jag skulle åka in till Gamle Port och gå på festen eftersom jag inte fick med mej nån kompis dit men till slut bestämde jag i alla fall för att åka. Skulle ju fota bilder som ja skulle skicka till Fried Rice så tänkte att de kunde bli kul ändå.

När jag kom dit vid 22:15 var jag i princip själv där inne. första tanken va. (va gör ja här) Köpte i alla fall en cider å väntade på att de skulle komma lite mer folk vilket de gjorde ganska så snart. Så när ja hade druckit upp gick ja runt och började fota. Känns verkligen som att många gör vad som helst för att komma med på bild för alla ville verkligen visa upp sej.

Senare på kvällen var det tävling så dom tog upp typ 10 tjejer på scenen och sen fick alla andra som tittade på rösta genom att skrika högst på den dom tyckte skulle vinna som bästa "ho" Den som vann fick i alla fall en bärbar dator från Asus.

Efter tävlingen blev kvällen faktiskt mycket bättre för då träffade ja en riktigt trevlig och söt tjej som jag va med resten av kvällen/natten. Blev inte så mycket bilder på andra efter jag träffade henne men de gjorde inte så mycket eftersom jag redan hade tagit rätt så många.
 
asia3 asia2 
asia8

I alla fall.. Hon kom från Jönköping och hon va där med sin kompis. Vi va typ kvar på klubben till halv fyra när dom stängde av musiken och sa att vi skulle hämta ut våra jackor vilket vi gjorde. Problemet va bara att ja hade lyckats tappa bort brickan till min jacka och det ville dom ha 50 kronor för. Men jag hade bara 5 kronor i kontanter så ja behövde inte betala. Min jacka var den ända som fanns kvar så jag var verkligen sist ut.

När vi kom ut gick vi vidare till Mc Donalds å käkade. Där inne va de typ jättekallt. Kändes typ som att dom inte hade på nån värme alls. Men vi fick mat i alla fall.. Efter det va de typ dags att åka hem. Dom hade beställt taxi till sej. Eftersom sista bussen hem till mej redan hade gått för länge sen så slutade det med att jag åkte med dom i taxin till deras hotell istället. När vi väl kom dit va klockan typ efter 5 så vi somnade typ direkt.

Söndag...
Dagen efter vaknade vi typ nån gång och då va man ju inte lite seg. Men vi vaknade la till tillräckligt för att orka gå upp i alla fall och vid halv tolv så tog vi bussen in till Nordstan där vi åt på Pizza Hut... Riktigt gott faktiskt.

När vi hade ätit klart så sa vi Hej Då och kramade om varandra och sen gick dom runt å kollade lite affärer och jag åkte hem till mej. Det var i alla fall en riktigt kul natt/morgon så hoppas på att vi kan ses nån gång snart igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se