Cera Resort Cha Am

Detta är helt klart ett av dom bästa hotellen jag bott på i Thailand. Vid incheckningen fick man en god välkomstdrink vilket behövdes efter en lång resa till hotellet. Hotellet är lite svårt att hitta då det ligger lite off så taxin fick ringa till hotellet och fråga efter vägen.
 
Vi hade bokat ett rum med dubbelsäng men vi fick 2 enkelsängar men det funkade bra ändå. Rummet vart stort och ljust. Acn funkade funkade bra aoch det fanns massor av kanaler att välja bland på tvn. Saftyboxen var stor och min 13 tums macbook pro fick plats utan problem.
 
Stranden precis utanför hotellet var inte speciellt bra men hotellet erbjuder gratis transfer till Cha Am stranden som är bättre.
 
Frukost bufen var okej men inte mer. Kanelbullarna var dock riktigt goda =) Det ligger en hel del restauranger runt hotellet. Vi fastnade för Lucky restaurant där vi t flera gånger. Deras Paneng var supergod.
 
Hotellet kostade 3 553 baht per natt vilket jag tyckte var i dyraste laget men det fanns inte så mycket annat att välja på. Cera är för övrigt ratat som nummer 1 av alla hotell i Cha Am.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se