Asian Pimp & Ho Party

Lördag...
Kunde först inte bestämma mej om jag skulle åka in till Gamle Port och gå på festen eftersom jag inte fick med mej nån kompis dit men till slut bestämde jag i alla fall för att åka. Skulle ju fota bilder som ja skulle skicka till Fried Rice så tänkte att de kunde bli kul ändå.

När jag kom dit vid 22:15 var jag i princip själv där inne. första tanken va. (va gör ja här) Köpte i alla fall en cider å väntade på att de skulle komma lite mer folk vilket de gjorde ganska så snart. Så när ja hade druckit upp gick ja runt och började fota. Känns verkligen som att många gör vad som helst för att komma med på bild för alla ville verkligen visa upp sej.

Senare på kvällen var det tävling så dom tog upp typ 10 tjejer på scenen och sen fick alla andra som tittade på rösta genom att skrika högst på den dom tyckte skulle vinna som bästa "ho" Den som vann fick i alla fall en bärbar dator från Asus.

Efter tävlingen blev kvällen faktiskt mycket bättre för då träffade ja en riktigt trevlig och söt tjej som jag va med resten av kvällen/natten. Blev inte så mycket bilder på andra efter jag träffade henne men de gjorde inte så mycket eftersom jag redan hade tagit rätt så många.
 
asia3 asia2 
asia8

I alla fall.. Hon kom från Jönköping och hon va där med sin kompis. Vi va typ kvar på klubben till halv fyra när dom stängde av musiken och sa att vi skulle hämta ut våra jackor vilket vi gjorde. Problemet va bara att ja hade lyckats tappa bort brickan till min jacka och det ville dom ha 50 kronor för. Men jag hade bara 5 kronor i kontanter så ja behövde inte betala. Min jacka var den ända som fanns kvar så jag var verkligen sist ut.

När vi kom ut gick vi vidare till Mc Donalds å käkade. Där inne va de typ jättekallt. Kändes typ som att dom inte hade på nån värme alls. Men vi fick mat i alla fall.. Efter det va de typ dags att åka hem. Dom hade beställt taxi till sej. Eftersom sista bussen hem till mej redan hade gått för länge sen så slutade det med att jag åkte med dom i taxin till deras hotell istället. När vi väl kom dit va klockan typ efter 5 så vi somnade typ direkt.

Söndag...
Dagen efter vaknade vi typ nån gång och då va man ju inte lite seg. Men vi vaknade la till tillräckligt för att orka gå upp i alla fall och vid halv tolv så tog vi bussen in till Nordstan där vi åt på Pizza Hut... Riktigt gott faktiskt.

När vi hade ätit klart så sa vi Hej Då och kramade om varandra och sen gick dom runt å kollade lite affärer och jag åkte hem till mej. Det var i alla fall en riktigt kul natt/morgon så hoppas på att vi kan ses nån gång snart igen.

Eh Eh [Nothing Else I Can Say]

Idag har Lady Gaga - Eh Eh [Nothing Else I Can Say] gått "non stop" på min ipod typ hela dan. Får en konstig känsla när jag lyssnar på den och vet inte riktigt vad den vill säga... I alla fall så är den riktigt bra.. Borde lära mej texten snart med så ja inte bara går runt å säger "Eh Eh Eh Eh" hela tiden. ^^

I Will Never...

We were happy you and me
The memoeries is all I need
To see all good things we have done
Together baby we can work it out

Cause...

I can hear a voice inside
It telling me it´s gonna be alrigt
I hope the voice have right and I
Can go on to a better life

But...


I will never forget the time
We hade together it was so fine
I will never stop loving you
Baby I miss you I really do
Denna låten skrev jag till Nina innan jag åkte hem till henne efter det hade tagit slut mellan oss. Hade egentligen tänkt spela den för henne då men det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Men i alla fall... Detta var mina tankar då...

www.gratismode.se

En kompis tipsade mej om denna sidan där du kan samla poäng som du sedan kan byta mot olika produkter eller pressentkort.

Det finns väldigt många olika liknande sidor men denna sidan är en av dom bättre eftersom Det inte behöver ta en evighet innan man kommer upp i tillräckligt mycket påäng så man kan byta dom till en produkt.

Så testa gärna www.gratismode.se och se hur snabbt du kan byta till dej tex trisslotter eller en biobiljett eller varför inte ett presentkort..

Om du blir medlem direkt via min länk så får du dessutom en bonus på 50 påäng direkt efter du blivit medlem!

http://www.gratismode.se/?c=14853


//Jimmie

Jimmie - Nina

Jimmie och Nina

9 September 2005 - 12 Oktober 2008...
3 år 1 månad och 3 dagar...

Det har nu gått över en månad sen du sa orden... Orden som fick hela min värld att splittras i småbitar.  Kvällen som förändrade allting. Kvällen då du gjorde slut och lämnade mej kvar ensam..

Det har inte varit lätt.. Det har varit många tårar, många sömnlösa nätter och ännu mera tårar. Har inte vetat va ja ska ta vägen och har känt att jag bara velat försvinna..

Men nu känns det i alla fall bättre.. Det är klart att jag fortfarande tänker på henne och att jag saknar henne ibland men nu kan jag hantera det. Har insett att det är slut och att det inte kommer bli vi igen.

Nina... Vill i alla fall att du ska veta att du alltid kommer betyda jättemycket för mej och att jag alltid kommer finnas för dej om du vill...

Jag älskar dej.... <3

RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se