SkogsbrandDetta såg jag när ja gick av bussen efter att ha varit på coop tidigare ikväll. Massa rök som visade sej komma från min tidigare hemkommun Ale. 33 personer har hitils blivit evakuerade och dom har fortfarande inte branden under kontroll. Får hoppas på att dom får släckt den under natten.

HÄR kan ni läsa lite mer om branden på Aftonbladet om ni är intreserade.

Min virtuella kompis

Har nu haft min lilla virtuella kompis ett tag och den gör skillnad. Den hjälper mej att hålla farten och jag kan tävla mot mej själv mot tiden jag hade sist jag sprang eller göra så jag klarar av att springa en viss sträcka på en viss tid.

När ja va ute för några dagar sen log jag uingefär 50 meter före och tror ni inte skosnöret på skon går upp? Jo självklart och innan ja fick knytit det å kom upp i fart igen log ja 50 meter efter istället. Men de slutade inte där nästan direkt gick mitt andra snöre upp så de va ju bara stanna å knyta det med å då hade ja kommit över 100 meter efter.

Då kändes det verkligen inte som att ja skulle hinna ikapp men min kompis hjälpte mej och jag såg hela tiden på displayen hur jag knappade in och till slut var jag ikapp. Det slutade i alla fall att ja kom i mål 150 meter före. Blev riktigt nöjd. Det hade ja aldrig klarat utan min kompis.

 

TakenSåg precis klart på den spännande thrillern Taken som verkligen var jättebra. Så har ni inte sett den kan jag absolut rekomendera att se den för det var den bästa filmen jag sett på länge.

Här kan ni se en trailer.


Ninas BloggVille bara tipsa om denna underbara flickans blogg.

http://ninatynys.blogg.se/Legally BlondesSåg precis klart på denna filmen och den var faktiskt ganska så bra. Lite småsöt och lite smårolig även om man kunde lista ut vad som skulle hända hela tiden. Men den var i alla fall lätt attt se på och tiden gick fort.

Kan rekomendera att se den om du gillar den typen av filmer.

Utekväll med Robin

Igår va ja ute med min bror på Valand där Sportlife hade en medlemskväll med bufé och en dansuppvisning. Robin tyckte om tjejerna i den gruppen men han lyckades inte få prata med dom innan dom försvann. Han får vara snabbare nästa gång :P

Kloackan 22:00 öppnade klubben för almänheten så då kom de ju in massa mer folk. Det var i alla fall kul Dock kändes det som att medelåldern va lite väl hög men det fanns ju en del kul folk i alla fall.

Det kom även fram en något dryg tjej å skulle börja prata med oss om vad vi skulle göra å ja vet inte vad. Kommer typ inte ihåg hälften av vad hon sa. Hon va något irriterande iaf.

Sen var det en överaskningsartist som kom upp på scenen "Daniel Karlsson" som var med i Idol. Kan la inte direkt påstå att ja tyckte att han va bra. 

Finns la inte så jättemycket mer att skriva. Men vi lyckades komma med på bild på efterfesten.com även om man typ knappt ser att det är vi.

Garmin Forerunner 305Har idag beställt denna lilla träningsklockan från http://www.addnature.com/

Det är en klocka med gps och pulsmätning som håller koll på det mesta med din träning och får dej att förbättra dej. Hoppas på att den kommer snart så ja kan sticka ut å testa den! :) 

47Nu är det 47 dagar kvar tills jag åker till Thailand. Så hoppas att rödingarna har slutat bråka tills vi ska åka.

Läs mer om vad som händer i Bangkok just nu.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4889030.ab

Marley And MeHar äntligen lyckats se klart denna filmen. Det tog ungefär en vecka. Den var inte så speciellt bra med andra ord. Den slutade ganska så hemskt med. Blev ju nästan lessen där ett tag. Jättetråkigt slut. :(

PåskbrasaIgår var jag hemma hos min moster där även mina föräldrar och syskon, mormor & morfar och massa andra var. Det var la helt okej även om det kändes som att man kunde åkt med mormor & morfar när dom åkte. Men åkte med mina föräldrar hem istället vilket faktiskt blev trevligt. Fick en god middag idag med vilket va riktigt gott..

I alla fall. Självklart skulle dom tända på en brasa igår..

Cykelväg?Någon som vet vad det är för skillnad på den gröna och den röda cykelskylten? Har funderat på det ett bra tag utan att kommit fram till något bra svar.

Coop


Råkade hamna på Coop Forum på Backaplan och jag kunde inte motstå att köpa lite onyttigheter. Men nu ska de bli ändring på det. Nu ska ja inte köpa några mera sånna här onyttigheter förrän jag åker till Thailand. Nu ska de istället bli hårdträning inför Göteborgsvarvet och inför stranden :P

Lång jobbdag

Är nu äntligen hemma efter att ha jobbat nästan 15 timmar. Stämplade in strax efter 06:30 imorse och stämplade inte ut förrän 21:20 så det är ju några timmat övertid.

Nu känner ja mej i alla fall hur seg och trött som helst så jag ska nog snart förflytta mej till sängen å vila ut mej till imorgon för då hoppas ja på att ja ska klara av att springa en mil utomhus.

Träningsvärk

Idag har ja massa träningsverk... Kan typ inte sträcka upp armarna helt. Så de har varit lite småjobbigt att plocka varor från den översta hyllan idag på jobbet. Kasta upp kartonger på skräpbanan gick typ inte alls. Men de känns ju rätt skönt att veta att man har tränat i alla fall.

R.I.P NalleVem är det som har gjort detta hemska?
 Vem kan vilja göra en oskyldig liten nalle nåt så här hemskt? Denna nallen sitter upphängd på en liten container vid Stigs Center i Göteborg. Vet du vad som kan ha hänt eller vem som kan ha gjort det? Hör av dej..

R.I.P Nalle

Rallybrudar


En till värdelös film. Klarade inte äns av att sitta kvar i soffan å kolla klart. Så satte mej framför datorn å kollade lite från och till. 1 av 5 i betyg...

Träning på löpbandet

Kom precis hem från gymmet efter att ha sprungit 5 KM. Jag var supertrött efteråt och när det var knappt 500 meter kvar tivlade jag på att ja skulle orka hela vägen. Men jag orkade och jag förbättrade min det med 23 sekunder sen jag sprang sist så nu ligger jag på 18 minuter och 45 sekunder på 5 KM vilket känns bra.

Nu blir nästa mål under 18.30 vilket inte känns omöjligt att klara inom en snar framtid.

Donkey PunchSåg precis på Donkey Punch, en ganska så värdelös film som dock blir rätt så spännande i slutet. Ska inte säga så mycket vad den handlar om så se den om ni tycker att den verkar vara bra.

Lite bilder

Detta e lite bilder som jag tog i Burträsk sommaren 2008
TwilightKollade på Twilight förut och den va faktiskt mycket bättre än va ja hade hoppats på. Så för er som inte har sett den kan jag starkt rekomendera att se den...

Vår i Göteborg

Nu är det äntligen vår igen! :)RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se