Hannah Montana The Movie


Trailer

Finns la egentligen inte så jättemycket att säga
Trailern säger det mesta av vad den handlar om
Ja tyckte iaf att denna filmen var ganska så bra
Man fick skratta en hel del men de kom även några tårar

3 av 5 i betyg

Taxi


Trailer

Detta var en ganska så kul och sevärd film.
Tycker dock att dom filmerna som utspelar sej i Marseille är bättre

Denna filmen får iaf 3 av 5 i betyg

Asylum


Trailer

Denna filmen liknar Hostel som jag inte tyckte var så bra.
Asylum var tyvärr inte så mycket bättre.

2 av 5 i betyg

Gomorgon!

Efter att inte ha kunnat somna igår så sov ja i alla fall ganska så gott inatt. Ja vaknade till en liten stund vid åtta som jag brukar göra men sen somnade ja om igen å sov till drygt 11 vilket var skönt.

Nu ska jag äta lite frukost å se lite på nån film. Senasre idag ska ja iväg till gymmet och kanske försöka få en tvätttid.

Men nu blir det iaf frukost för ja e hungrig!

Jag är en vampyr

Denna låten har gått på repeat dom senaste timmarna.

 

Ja hörde den för säkert över ett år sen och har sedan dess försökt få tag i den utan resultat då jag aldrig hörde va de va för artist när dom spelade den på radion. Hittade den iaf förut på en länk på facebook.

 

Ja tycker iaf att låten är rätt bra


Sleeping with the enemy


Trailer

Ja såg delar av denna filmen för flera år sen och har sedan dess viljat se hela filmen igen. Efter att nu ha sett den så blev ja riktigt besviken. Den kändes väldigt seg så den blev långtråkig. Handlingen var bra och visst var filmen rätt spännande men som sagt aldeles för seg.

Ja ger den 2 av 5 i betyg

Herrljunga Cassis/LimeTestade precis denna cidern från Herrljunga efter ett tips från Nina.

Vet inte om ja tyckte att den var så jättegod. Är i alla fall ingen ja hade viljat dricka några större mängder av. Men en va i alla fall gott.

Ifall nån är intreserad av att testa den finns den att köpa på systembolaget för 17:90

Män som hatar kvinnor


Trailer

Hade inte så jättestora förväntningar på denna filmen men ja blev ändå possitivt överaskad. Tycker att den var riktigt bra och fattar inte varför ja inte har sett den tidigare. Filmen var spännande så även fast den vara lite småseg ibland så var det ändå inget problem att sitta kvar å se klart.

Ja ger den 3 av 5 i betyg (nästan 4)

Andra filmen i serien "Flickan som lekte med elden" har biopremiär den 18 september

Länk till filmen på SF:s hemsida

Club Dread


Trailer

Nu börjar ja bli trött på kassa filmer.
Kolla trailern om du e intreserad av att se den
Av mej får den iaf 1 av 5 i betygDoom


Trailer

Va ska man säga? Hade kanske inte jättehöga förväntningar men hade i alla fall hoppats på att den skulle vara tillräckligt bra för att man skulle vilja sitta kvar i soffan å kolla klart.

Men så bra var den inte. Jag fick sitta och verkligen försöka stå ut dom sista 30 minutrarna och när filmen övergick i nån slags inspelad video från spelet blev de bara för mycket...

Den är totalt värdelös rakt igenom
1 av 5 i betyg

The Hangover


Trailer

Denna filmen blev en stor besvikelse. Tyckte inte alls att den var kul. Visst va de la några ensatka saker man skrattade åt men det räckte inte för att den skulle bli sevärd. Jag vet att många tycker att den är jättebra men det jag tyckte var det absolut bästa i hela filmen var eftertexterna där man fick se var dom hade sysslat med hela kvällen.

Den känns lite som en dålig kopa på "Dude where's my car" och inte äns den filmen gav jag något högt betyg.

I alla fall... Detta blir den tredje filmen irad som jag ger 1 av 5 i betyg

Hostel 2


Trailer

Detta är den andra kassa filmen jag ser idag.
Finns inte så mycket att skriva om den.
Den är värdelös!

Den får 1 av 5 i betyg av mejWrong Turn 2


Trailer

Detta var en ganska så värdelös film med kassa specialeffekter. Den var stundsvis ganska så äcklig men att se en tjej bli avhuggen på mitten är ju inte direkt nåt man blir rädd av. Slutet var ganska så väntat så man kan ju räkna med att det kommer en uppföljare nån gång.

1 av 5 i betyg av mej.

The Uninvited


Trailer

En riktigt läskig film som jag egentligen inte borde sett själv. Har fortfarande rysningar i kroppen.
Tyckte i alla fall att den va riktigt bra så kan rekommendera att se den.
Jag ger den 4 av 5 i betyg

KortDet här kortet log i brevlådan när ja kom hem från jobbet idag..
Hur glad blir man av att få ett sånt kort?

Dax att sova...

Nu ska ja snart joina min säng och försöka sova lite innan mobilen ringer å väcker mej 06:15 imorgon. Måste bara fixa maten jag ska ha med mej till jobbet imorgon för det kommer jag inte orka göra imorgon...

Sov gott alla!!

Låt den rätte komma in


Trailer

Vet inte riktigt vad ja ska säga om den här filmen. Jag har inte läst boken så hade inga direkt förväntningar.

Filmen var i alla fall stundsvis ganska så söt men stundsvis även ganska så sorlig. Jag somnade till en liten stund i slutet av filmen så jag fick spola tillbaka eftersom den va lite småseg, eller va de bara ja som var trött

Den får i alla fall en 3:a av 5 i betyg av mej

BlackoutVet egentligen inte varför jag började kolla på den här filmen eftersom jag inte tycker om filmer som enbart utspelar sej på samma plats hela tiden. Men jag gav den i alla fall en chans och med facit i hand så var den inte mycket bättre än vad jag hade hoppats på.

Man kan ganska så snabbt lista ut vad som ska hända även om det blir några enstaka överaskningar. Den får i alla fall en 2:a i betyg av 5 möjliga.

The Mist


Satt å kollade på denna filmen igår innan ja skulle sova och den var inte allt för bra. Ja blev lite smårädd några gånger och efteråt var jag snabb med att tända lampan i taket men det är ingen film som jag rekomenderar.

Noice live på Sticky Fingers

2 videoklipp från Noice spelning på Sticky Fingers i Göteborg.
Tyvärr så är inte ljudet så speciellt bra =(
Utekväll med Robin och Jenny

Ja summerar kvällen med lite bilder...

Konsertbilder

Dom 2 första bilderna är från Bob hund. Resten är från Europe

Europe
En ganska så kass inspelning av The Final Countdown på gårdagens konsert med Europe på Götaplatsen.

090815 - 01:12Jimmie är trött efter att ha jobbat i 14 timmar och varit inne på Göteborgs Kulturkalas och kollat på Europe. Nu ska han i alla fall försöka sova så han förhoppningsvis är utvilad imorgon när han vaknar.

Godnatt...U2 - With or Without YouDenna låten är verkligen undebart fin.
Ryser typ i hela kroppen när ja hör den

<3

Noice VS MidnattsloppetUpptäckte idag att Midnattsloppet och Noice spelning på Sticky Fingers är samma kväll så då är ju bara frågan... Vad ska man göra? Springa 10 KM eller gå och kolla på Noice?

U2När jag kom hem från jobbet va det nån som spelade jättehög musik. fattade inte vart det kom ifrån först men sen när ja kom in i lägenheten å fick på datorn så fattade ja att de kom från Ullevi och U2s konsert. Efter några sekunders tvekande bytta jag kläder och tog första bästa bussen in till stan och gick dit.

Efter att ha stått utanför ett tag så lyckades jag komma in på Ullevi under dom sista låtarna då dom öppnade upp grindarna. Kan inte förstå att folk börjar gå hem innan det är slut. MEn tack vara dom kunde ja smita in! ;)

Fick även med mej kameran men batteriet strejkade så fick endast nån enstaka bild när konserten redan va slut :/Jag ser för övrigt inte allt för pigg ut men det är kanske inte så konstigt eftersom jag nästan jobbat 15 timmar idag.

RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se