Svensk sommar!

Ja har nu varit hemma lite drygt 2 veckor efter att ha varit van vid en temperatur på drygt 30 grader i Thailand.

Jag kan ju inte direkt påstå att jag tycker om den svenska sommaren. 12 grader varmt å regn när man ska gå till jobbet på morgonen gör ju inte direkt att det känns som sommar.

Hösten nästa eller?

BrisJag funderar starkt på att bli medlem i BRIS.

Ja har sett reklamen i tv en hel del sen jag kom hem från Thailand och det känns som att det är ett bra initativ att bli medlem. Det kostar endast 100 kronor per år och om det gör skillnad så är det ingen utgift som skulle göra nån skillnad för mej..

Någon annan som är medlem eller funderar på att bli medlem?

http://www.bris.se/medlem 

Uppdatera bloggen?

Va ett tag sen jag uppdaterade bloggen nu. Jag har helt enkelt inte orkat skriva något.

Det är oftast på kvällen som de kommer upp massa saker i huvet och det är då jag är trött så då blir de oftast att man går å lägger sej och dagen efter känns det inte alltid aktuellt att skriva längre... Jag skriver oftast ganska impulsivt så skriver ja inte direkt när ja kommer på det så blir de inaktuellt dagen efter.

Iaf ska försöka skriva lite oftare...

Regn...

När jag gick hem från jobbet idag så började det regna. Inte lite heller. Jag blev helt totalt genomblöt innan jag var hemma. Fick ställa mej i dushen direkt eftersom jag frös så mycket...

Jag hatar regn...

Supremecard

Igår när jag skulle handla på netto blev inte mitt köp beviljat. Hon som satt i kassan sa att kortet var spärrat. Så jag fick gå hem utan mat. JA ringde till banken men dom sa att allt såg okej ut så jag gick tillbaka till Netto för att försöka igen men de fungerade inte denna gången heller. Jag hade dock med mej lite kontanter så ja kunde betala ändå.Sedan skulle jag hjälpa Nina med att beställa en mobilladdare och det fungerade ju självklart inte heller så jag fixk fick sysselsätta mej med att beställa ett ekort via Swedbank så ja kunde betala vilket tog en stund. Hade även tänkt köpa flygbiljetter igår vilket inte heller gick.

Fick i alla fall ringt Resurs idag igen och nu sa dom att de verkade vara nåt fel trots allt så nu har dom beställt ett nytt kort till mej som kanske inte kommer förrän om över en vecka. Så får helt enkelt försöka klara mej utan kort i en vecka då mitt andra bankkort blev avmagnitserat när ja va i Thailand.

Åskoväder

Inatt runt klockan 2 vaknade jag upp av att hela sovrummet lystes upp av nånting. Jag han inte tänka så länge på vad det kunde vara innan det smällde till så att fönsterrutorna skakade. Blev riktigt rädd där i några sekunder innan jag fattade att det bara var åskan.

Den höll mej i alla fall vaken så jag inte kunde somna om på nån timme. Ja kröp ner under täcket och hoppades på att det bara skulle sluta vilket det inte gjorde förän typ 1 timme senare. Det är vid sånna tillfällen man verkligen vill ha någon brevid sej och då man verkligen inser hur ensam man är.

Ja han i alla fall att ligga å tänka en hel del där under täcket innan jag somnade om igen.

Pattaya

Har ju inte skrivit nåt om sista dagarna i Pattaya ännu så tänkte skriva lite nu...

Jag och Robin åkte ju dit själva efter att vi varit på Koh Samui då resten av familjen valde att åka till KOh Samet istället. Vi blev i alla fall hämtade i en riktigt lyxig bil på flygplatsen som hade hur mycket benutrymme som helst . Väl på hotellet betalde vi alla åtta dagarna vilket inte blev så dyrt eftersom vi fick en natt gratis.

Yeah Yeah. Det blev en hel del party dom åtta dagarna. 8 av 8 för att vara exakt så man började ju vänja sej i slutet. Vi brukade typ vara på hotellet fram till ungefär 12 för att sedan dra vidare till en bar med ett liveband. Ja tyckte la egentligen inte att det var allt för kul där men bandet som spelade va ju rätt bra och det är ju rätt kul att sjunga med vilket man fick göra ibland när dom gav en mikrofonen.

Sen blev de ju att dra vidare till Walkingstreet där det finns massa roliga saker att hitta på. Är ju inte direkt att man behöver leta efter nåt ställe att gå in på eftersom alla typ försöker vinka in en till ställerna. Det var la i alla fall Gullivers och Lucifer disco som vi var oftast på. Lucifer är det sjukt mycket folk på så man knappt kommer fram. Men det är riktigt kul där i alla fall.

När man sen kom hem till hotellrummet 5-6 på morgonen var det bara att försöka sova några timmar innan man ska upp å äta frukost klockan 9. Tur att man kan sova på stranden sen.

Sedan träffade jag Nina 2 gånger vilket kändes jättebra. Har saknat henne hur mycket som helst så kan inte beskriva hur glad jag blev av att se henne. Vi var i alla fall ute en kväll coh dagen efter var vi ute och shoppade.. eller.. Hon shoppade och jag följde med. Jag fick bara tag i en tröja på hela dagen. Nina köpte en hel del och ännu mer skor. Har aldrig sett nån köpa så mycket skor hon köpte i samma affär. Det blev la 15 stycken eller nåt sånt. Ja va i samma affär med min syster dagen efter och hon köpte 2. I vilket fall som helst var det kul att vara med henne. Hoppas på att ja får träffa henne snart igen.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Finns la egentligen hur mycket som helst att skriva men avslutar här... 

//Jimmie

Radioreklam

Jag hatar verkligen radioreklam. Har varit på jobbet 3 dagar nu och jag blir typ tokig på all kass radioreklam som avbryter reklamen hela tiden.

Vet inte allt vad dom gör reklam för men det är Sommarfilmer på kanal 9, Konstiga sätt att vakna på (Ofta man vaknar av att få ett bowlingklot på hakan eller att nån byggt om sin säng till getingbo?) TYdligen är det bättre att vakna på Mc Donalds? Ja bryr mej inte.. Vill bara spränga sönder radion när jag hör all kass reklam...

Hemma Igen!

Nu har ja kommit hem från Thailand. Va inte alls kul att komma hem till en kall tom lägenhet. Jag har bara varit hemma i en dag men jag längtar redan tillbaka... Skulle vilja ta första bästa plan och åka dit direkt men får la klara mej till januari.

Ja har varit lite dålig på att uppdatera bloggen den sista tiden men ska försöka skriva lite om va ja gjorde sista veckan...

Detta va allt för nu i alla fall..

See Ya!

RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se