Framme i Thailand

Nu har jag kommit fram till Thailand och har kommit fram till hoyellet i Pattaya.

Vi hade bokat en minibuss som kom och hamtade oss pa flygplatsen i Bangkok sa det var bara att satta sej sa blev vi korda anda till dorren pa hotellet vilket va riktigt skont.

Nu har vi precis atit lite mat i hotellresturangen. Det blev n[n groncurrysoppa med kyckling. Ganska s[ starkt men riktigt gott..

Nu ska vi snart sticka ut p[ stan men kanske skriver lite till senare...

See Ya!

Långa arbetsdagar

Idag har det varit en väldigt lång dag. Började jobba redan 07:00 och var inte hemma förrän typ 23:30 Så har hunnit med att jobba drygt 16 timmar idag. 1 timme mer än i onsdags då jobbade jag 15 timmar. Nu är det i alla fall otroligt skönt att det är helg och jag ska snart joina sängen och sova gott hela natten (hoppas jag)

Nu är det i alla fall bara 5 dagar kvar att jobba innan jag åker iväg till Thailand så hoppas på att dom dagarna går fort och att dom inte är allt för jobbiga.

European BartenderschoolHar kommit in på European Bartenderschool i Phuket 2010. Så jag lämnar sverige i 2 månader från cirka 14 januari till 14 mars. Ska verkligen bli hur kul som helst! :D Ifall det är någon som vill hänga med så finns det fortfarande några platser kvar.

Göteborgsvarvet

Kom precis hem efter att ha sprungit Göteborgsvarvet. Det är en halv maraton alltså cirka 21 KM.

Det gick faktiskt riktigt bra idag. Jag hade ju min gpsklocka på mej så jag visste hur snabbt jag skulle springa för att nå mitt mål på 1 timme å 55 minuter. Men nästan direkt efter att jag hade startat såg ja på klockan att ja sprang fortare så att ja skulle få en bättre tid en målet. Det kändes bra att kunna se att jag ökade hela tiden så efter typ halva loppet log jag typ 1.5 km framför mitt mål. Yeah Yeah nog pratat om det.

Dom sista km var iaf ganska så jobbiga. Fick nästan lite kramp i benet ett tag med när jag försökte öka farten i slutet men det gick bra och jag kunde spurta in i mål på slottsskogsvallen utan probem. Min sluttid blev i alla fall 1 timme 45 minuter och 50 sekunder vilket är personbästa.

Nina... Tack för att du hejjade på mej å tänkte på mej när jag sprang. Utan dej hade jag aldrig slagit mitt rekord! Supertack! :D

Europeiska BartenderskolanJag funderar starkt att åka till Thailand i vinter och gå en bartenderutbildning. Har hittat en i Phuket som kostar 14 900 för 4 veckor inklusive boende och lunch. Sen till kommer ju flygresan med.

Är det någon som är intresad av att kanske åka med? Jag har i alla fall pratat med chefen på jobbet om möjlighet till att ta tjänstledigt i några månader så hoppas på att det går bra. Dom är ju skyldiga enligt lag att bevilja mej tjänstledigt för studier om jag säger till 6 månader i förväg så det ska inte vara några problem.

Här kan ni läsa lite mer info om skolan och utbildningen.
 http://www.bartenderskolan.com/

Hälsokontroll

Igår när jag var i Nordstan så kollade jag min fettprocent och blodsocker. Det var Primärvården i Göteborg som hade hälsadagar i Nordstan så man fick göra en enkel hälsokontroll gratis.

Jag hade 9.5 % fett i kroppen. För mej är det hälsosamt att ligga på en fettprocent mellan 8 och 20 så 9.5 känns ju riktigt bra :D

Jag var 176 cm och vägde 63.5 kg vilket gav mej ett BMI på 20.5 Jag ska ligga mellan 20 och 25.

Kollade även blodsockret. Jag hade 4.8 vilket dom sa va bra. Om jag fattade det rätt så ska ja ligga på mellan cirka 4 och 9 och har man precis ätit massa socker gör det inget om det ligger något över 9. Om man har diabetes så ligger man en bit över 10. Så jag har definitivt inte diabetes!

Ingen reklam tack!

Idag satte jag upp en liten egentillverkad lapp på min dörr där det står "Ingen reklam tack!" Är trött på att behöva släpa ner all oläst reklam till återvinningen. Tänkte att det var rätt bra att slippa reklam när jag är i Thailand med annars hinner la det bli överfullt innanför min dörr innan jag kommer hem igen.

Tycker att fler borde avstå från reklamen. Så slipper massa träd fällas i önödan.

Dagens träning

Dagen började med att jag tog mej till gymmet. Kom dit precis när dom öppnade klockan 10 så det var inte så mycket folk där vilket var skönt.

Det blev ett 40 minuterspass så ja han träna axlar och mage. Kändes helt okej idag och känns som att det börjar ge resultat.

Senare på dagen var jag även ute och sprang ett varv på motionsspåret som ligger precis där jag bor. Det är bara 1.37 KM men jag blev ändå extremt trött så ja typ stupade när ja gick i mål. Det är en del backar på den banan med och det gör ju inte så man blir mindre trött. Jag sprang i knappt 6 minuter men blev typ nästan lika trött som att springa i 2 timmar på Göteborgsvarvet.

Nu ska ja i alla fall ta det lugnt resten av kvällen så blir det mer träning imorgon. Ska hänga på dörren när sportlife öppnar klockan 11 imorgon :D  

Gomorgon!

Inatt har jag sovit ganska så gott även om jag har vaknat till några gånger. Men kunde då somna om igen utan problem så de gjorde inte så mycket.

Drömde dock en del dom sista timmarna innan jag gick upp. Tyckte verkligen om den drömmen så hade velat sova lite till.

Men Men Nu ska ja la äta frukost snart och sen ska jag iväg till gymmet om nån timme.

Trött

Har denna helgen verkligen varit hur trött som helst så jag har typ sovit bort halva helgen känns det som. Har typ inte blivit nån träning alls så nu har jag en del att ta igen nästa vecka. Ska i alla fall ha med mej träningsväskan till jobbet imorgon så ja kan gå å träna direkt efter jag slutar 15:30.


Finns inte så mycket mer att skriva just nu. Ska la gå och lägga mej om ett tag så jag är någorlunda utvilad när larmet ringer 05:15 imorgon. Känner inte alls för att jobba men det är la bara att försöka stå ut i dom sista 19 arbetsdagarna innan jag åker till Thailand.

Godnatt...

Go backIbland vill jag bara spola tillbaka tiden :/

Transporter 1 - 3

Har igår och idag sett alla 3 TransporterfilmernaBörjade kolla på ettan igårkväll och eftersom den va riktigt bra började ja kolla på tvåan också. Men den orkade jag inte se klart när klcoan va typ 2 och jag nästan hade somnade ett par gånger gick jag och la mej istället. Så kollade klart på den när ja vaknade idag istället. När ja hade sett klart dom sista 20 minutrarna kollade jag även på trean. Den var inte riktigt lika bra som dom 2 första filmerna men helt klart sevärd.

Filmerna handlar om chafören Frank som levererar "paket" för sina kunder. Han bryr sej inte om vad paketerna inehåller bara han får sina pengar. Men när han bryter sina egna "regler" och öppnar ett paket så blir det bara problem.

RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se