Bartenderutbildningen!

Om ni inte har uppfattat det ännu så har jag gått klart Europeiska bartenderskolan i Patong. Jag har tyvärr varit usel på att uppdatera under kursen viloket jag tycker är tråkigt men har varit en hel del sjuk och har haft väldigt mycket att plugga så har varken haft tid eller orkat.

Men i alla fall. Ja kan starkt rekommendera er som funderar på att gå en bartenderkurs att just gå EBS. Dom är väldigt seriösa och tar utbildningen på stort alvar. Så det funkar inte att komma bakfull nån morgon och tro att man ska hinna med. Missar man en dag så är man direkt en hel del efter.

Så utbildningen är väldigt hård. Men samtidigt har man väldigt kul när man går den. På helgerna var det alltid nån kul aktivitet som lärarna hade fixat så som poolparty, partykryssning mm så man hade riktigt kul tillsammans. Den tredje fredagan var det även drinkprovning då man fick provsmaka över 100 drinkar.

Om ni går utbildningen på Phuket så får ni även ett studentkort som gäller på Club Lime där ni förövrigt även kommer få ha praktik. Det kortet ger er 50 % rabatt på alla mat och dryck på Club Lime och Håkans bar som ligger aldeles intill.

Vet inte riktigt vad ja ska skriva mer så är det nåt ni undrar får ni gärna skicka iväg ett mail till mej.  jimmieboygbg@hotmail.com Just nu händer det inte så mycket mer än att ja ska kolla efter jobb å så. Adressen till EBS är http://www.bartenderskolan.com dom kommer inom kort bli världens största bartenderskola. 

Bifogar även lite bilder från skolan som förövrigt är helt nybyggd. Det är tredje kursen som håller på nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se