Framme på Koh Samui!

Nu har jag varit 1 dag på Koh Samui. Känns riktigt bra att vara här och att ha kommit ifrån Patong men samtidigt kommer jag sakna en del personer där.

Är ju bland annat tråkigt att inte ha Nors bar att gå till på kvällarna. Där har man suttit en hel del under månaden i Patong. Där fick man alltid massa gratisdrinkar och gratisshotar vilket var bra. Kommer ju säkerligen inte hitta nån annan som var så bra på flair som honom heller då han var en av dom bästa i asien.

Yeah Yeah. Just nu sitter jag uppe på hotellet och skriver men de finns inget internet här så får spara ner det på ett minneskort och ta med mej till ett internetställe sen där de kostar 1 baht per minut.. Skulle jag anväbdigt hotellets wifi skulle det kostat 100 baht för 30 minuter vilket känns lite väl dyrt.

Idag har jag iaf varit på stranden hela dagen. Har varit soligt och varmt men väldigt blåsigt så det var ganska så höga vågor vilket ändå bara var kul! Ja åt på samma resturang som vi åt på mycket i somras och det var samma som jobbade där så dom kände man igen. När vi skulle betala gav dom våran nota till fel personer så dom fick betala våran mat men han kom typ på det nästan direkt så det löste sej.. Men de va rätt kul iaf.

Har även hunnit med att lämna in lite tvätt. Fick betala 40 baht kilot så ca 20 kr för 2 kg. Ska iaf hämta det imorgon kväll så hoppas att ja känner igen mina kläder då.

Finns la inte så mycket mer att skriva om den här dagen. Ska la snart ut å äta lite å kolla lite affärer. Kanske ska köpa biljetter till festivalen den 25-26 februari där bland annat Timbaktu och Sahara Hotniongt ska spela. Kostar 800 baht för 2 dagar.

Yeah Yeah.. Ni får ha de bra. Ska försöka få in lite mer bilder snart oxå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se