Fullmoon Party!

Igår vi på Fullmoon Partyt vilket var riktigt riktigt kul. Innan har jag inte riktigt tyckt att det verkade vara nåt för mej och när ja va här på Phangan sist missade jag det med 2 dagar. Men nu var det ju samma dag som vi kom hit så ja hade man ju säkert ångrat sej om man inte gick.

Iaf! Vårat hotell ligger ca 45 minuter från Haad Rin där partyt är så vi bokade taxi från vårat hotell. Dom körde in oss 21:30 och sen var det öppen hemresa mellan 02:00 och 06:30. Vi betala 300 baht/person vilket jag tycker är ett bra pris för att åka såpas långt.

Det var MASSOR av folk. Hörde att det var ca 30 000 där och det kan säkert stämma. Träffade även en del från EBS vilket oxå var kul. Träffade även en riktigt trevlig tjej där som jag typ var med halva kvällen/natten. Tappade dock bort henne senare vilket var tråkigt och jag fick aldrig nåt nummer. Kommer iof inte ens ihåg vad hon hette men jag har kort på henne iaf! =) Vet att hon bodde på Koh Samui så är la bara börja leta :P

Man kunde iaf köpa buckets i princip överallt och dom kostade från ca 100 baht till 300 baht beroende på man ville ha i. Ja körde bara med Vodka + Redbull/Sprite och det fick man betala 200 baht för vilket är jättebilligt.

Vi åkte hem ungefär vid 6 så vi kom tillbaka till hotellet lagom till frukosten började vilket killarna i resturangen tyckte var lite kul. Det var iaf riktigt gott med mat då jag typ bara hade ätit några kycklingspett under natten. Efter frukosten gick vi i alla fall och la oss och sen vaknade vi la inte till liv förrän 5 på eftermiddagen.

Ja hade iaf som sagt va en riktigt kul kväll och jag kommer garanterat försöka åka tillbaka till Fullmoon igen! :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se