Moppetur dag2

Idag ringde larmet på mobilen redan 07:30 men vi kom nog inte iväg till frukosten förrän en timme senare. I vilket fall som helst körde vi iväg vid 9 tiden.

Första stoppet blev vid det kinesiska templet där det fanns en hel del att kolla på. Inte för att jag tycker det är allt för intressant men det är ju ändå kul att ha varit där.

Sedan körde vi och parkerade vid hamnen i Tongsala där vi gick runt ett tag och sen hittade vi även en svensk resturang som vi åt på. Vi sågdock ingen svensk där så frågan är hur mycket svensk den var.

Efter det körde vi vidare mot Haad Rin och via alla superbackar som är på vägen dit. Det är nästan så man tror att inte moppen ska orka upp men det gjorde den iaf utan några problem.

När vi väl kom fram gick vi bara ner på stranden och kollade hur den såg ut i dagsljus. Var ju MYCKET mindre folk där nu än sist vi var där på Fullmoon Partyt. Kanske ca 29 900 mindre nu för att vara mer eller mindre exakt :P

Vi han även ta en del mer eller mindre roliga kort där. LÄgger in några här nere sen så fattar ni va ja menar. Det var iaf inte min idé så ni får skylla på Mikaela :P

Sen var det bara att försöka ta sej hem igen men det gick bra även om Mikaela va lite rädd i backarna. Men det är bra mycket värre att sitta bakom och inte ha koll än att köra själv så kan la förstå henne lite.

Efter vi lämna tillbaka moppen 15:20 har ja iaf typ bara legat på stranden och vid poolen med bara ett litet avbrott för lite mat i hotellresturangen så idag känns det som att ja har fått lite färg.

Finns inte så mycket mer att berätta om denna dagen så ja avslutar med lite bilder =)


Kommentarer
Postat av: Lizy

Gud vad härliga bilder! Keep up the good work!:)

XxLizy

2010-03-20 @ 09:05:07
URL: http://thelizy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se