Pattaya

Har varit superdålig på att uppdatera dom senaste dagarna men i alla fall.. Är just nu i Pattaya vilket brukar leda till att det blir sena kvällar/nätter.. Igår va ja la inte hemma på hotellet förrän halv sju på morgonen nån gång å sen va ja redan uppe vid 9 för att äta frukost så det gör ju att man blir rätt trött dagen efter.

Nu har ja iaf sovit i nån timme vilket va riktigt skönt så nu är ja redå för en till lång kväll =) Hade tänkt gå iväg å äta nåt snart men tänkte skriva lite här först för annars hade det säkert inte blivit av idag heller. Har en del inlägg till med bilder från lite hotell och så men lägger nog förmodligen inte in dom förrän jag kommer hem till Sverige.

Jag har cirka 3 dagar kvar här i Pattaya och Thailand så dom kommer jag tillbringa vid poolen eller vid havet på dagen sen shopping på eftermidagen och sen party på kvällen. Finns en del saker som ja tänkt köpa så hoppas på att ja får köpt allt ja vill ha innan ja ska åka hem.

Nu måste jag iaf sticka iväg å äta nåt. Har inte ätit sen jag var på Jomtien Beach tidigare idag så jag behöver mat nu... Men i vilket fall som helst. Skriver mer imorgon och försöker lägga in några bilder iaf..

Over And Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se