90 Dagarsrapporteringen

Igår var jag iväg till Krabi igen för att visa upp mej att jag fortfarande lever och säga vart jag bor vilket man måste göra var 90:e dag om man har non immigrant visa.

Jag hade bokat en minibuss som kostade 120 baht till Krabi från Phuket town så jag tog min motorbike och körde i god tid så jag även skulle hinna äta litet innan bussen gick.. Tror ni det blev så? Näääää

Jag lyckades missa en avfart i Phuket Town och sen började snörret.. Lyckades inte hitta tillbaka så jag körde runt i säkert 40 minuter innan jag hittade tillbaka och kunde ta rätt avfart så när jag äntligen kom fram till busstationen hade bussen gått för länge sen. En snäll tjej lyckades iaf boka om mej till nästa buss som gick en timme senare utan att jag behövde betala.

När jag väl kom fram till Krabi så tog jag en motorbiketaxi till Immigration som kostade 200 baht go and back. Väl på immigration var jag ute på bara nån minut. Fick dock gå tillbaka in igen då dom råkade skriva 7 februari istället för 17 februari så jag fick en stämpel med rätt datum. Sen körde taxin tillbaka mej till busstationen där en minibuss väntade så de va bara å betala 120 baht å sätta sej.

Turen tillbaka var dock riktigt jobbig då det var värsta lilla minibussen så jag satt som en packad sill minst sagt. Va helt slut i kroppen när jag var tillbaka på Phuket. Så nästa gång väntar jag hellre ett tag för att få den sköna rosa minibussen istället...

Jag unnade mej i vilket fall som helst en skön oljemassage sen på kvällen och efter det kändes allt bra igen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se