I am what I am

Ska snart iväg på en musikshow som några på skolan arrangerar. Vi från skolan får gå för 400 baht vilket ja tycker är ett okej pris då det även ingår en bufémiddag. Kolla in senare så lägger ja in bilder från showen.


Köpt biljetter till Korean music wave in Bangkok


Gecko

När ja kom hem till våran bungalow förut så satt Siri ute på uteplatsen. Anledningen var att det satt en stor gecko bakom hennes säng. Nu har jag iaf jagat bort den så hoppas att hon kan sova inattoch att geckon håller sej borta.


Lite bilder från helgens party


Chips

Jag fick en massa chipspåsar när jag fyllde år i torsdags så är det nån som blir sugen kan ni komma hit!
Hade btw en jättetrevlig kväll/natt ska se om ja kan få tag i lite bilder som ja kan lägga in senare med.


Bilder från Job 2 Do spelningenBilder från rummet på Garden Hill

Så här ser våran bungalow på Garden Hill ut och den betalar vi 8000 baht i månaden för.


Dr Fuu på Marlin Rock Pub

Igår var vi på Marlin Rock Pub och kollade på Dr Fuu. Det blev en riktigt kul kväll.
Vi hade dock problem att ta oss dit vilket ni kan se på bilden längst ner.
Kolla på Melodifestivalen på Koh Lanta!

För er som inte kan motstå melodifestivalen så finns det ett ställe även för er. Jag kommer förmodligen inte vara där!


Job 2 Do live på Koh Lanta

För dom som är intresserade så spelar Job 2 Do här på Koh Lanta nästa vecka. Ska bli kul att få se dom live


Mera plugg

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om denna dagen. Skolan har fortsatt som tidigare med en hel del nya ord att lära sej. Det är fortfarande lite förvirrande när man inte förstår vad läraren säger men de känns iaf som att det går framåt vilket är kul.

På fredag ska vi få en sammanfattning av alla ord vi har lärt oss denna veckan vilket ska bli skönt så man kan öva på orden som man inte riktigt kan ännu.

Nu ska ja plugga en liten stund till å sen sova... ny dag imorgon med ännu mera plugg och då måste man vara utvilad.. =)


Andra skoldagen

Nu har jag pluggat Thai i 2 dagar och än så länge kan jag ju säga att det är ganska så förvirrande och det är svårt att hänga med hela tiden men ja har i alla fall hunnit snappa upp en del.

Än så länge har vi typ bara fått bokstäver i läxa och innan veckan e slut ska vi om ja fattat det rätt kunna hela Thailändska alfabetet vilket kändes omöjligt till en början. Men det går faktiskt ganska så bra att lära sej att läsa dom. det är dock betydligt svårare att komma ihåg exakt hur dom ser ut så att man kan skriva. Men det ska ja självklart oxå klara av efter ett tag.

Ska försöka lägga in lite förklaringar till vad bokstäverna betyder nån dag oxå så är ni intresserade av det är det bara å titta in på bloggen så kommer det inom kort.


RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se