Hyrt motorbike

Idag har jag i princip varit ute hela dagen. Började dagen med att hyra motorbiken vilket inte var några problem. Sen körde jag till Nina å Mimmies hotell vid Malibu beach. Sen körde ja Nina tillbaka till mitt hotell för att hon oxå skulle kunna hyra en moppe...

När vi nästan var tillbaka eller rättasre sagt när det var 3 meter kvar tills parkeringen så lyckades Nina välta moppen över sej vilket först såg riktigt otäckt ut. Men hon hade ju som sagt nästan stannat innan hon ramlade så det var ju ingen hög hastighet.

När ja skulle hjälpa hemma upp så lyckades jag gasa lite så att den typ började köra iväg så ja la den mot mej så jag brände benet på avgasröret vilket inte var speciellt skönt.

Vi drog iaf iväg till närmaste pharmacy för lite plåster å sånt och det gick på dryga 600 baht för Nina å 700 för mej. Kändes lite dyrt men de läker la säkert lite snabbare av det får man hoppas. Sen funkade sptauen ja fick även om man skulle bränna sej i solen så de e ju bra.

Får se va dom säger när hon ska lämna tillbaka den sen men de va inga större saker som märktes på den efteråt iaf.. litet skrapmärke på ena backspegen typ.

Efter det fick iaf även Mimmie hyrt moppe så den körde vi runt en hel del. Vi var bland annat nere vid Thongsala och åt lite mat. Finns la inte så mycket mer å skriva om den här dagen så ja säger godnatt nu så uppdaterar jag mer imorgon och förhoppningsvis med lite mer bilder.

PS: Om det är någon orolig mamma eller mormor som läser detta så är det ingen fara ;)

Kommentarer
Postat av: Margaretha

Hej!Ni får ta det lite lugnt så det inte händer något mer. Hoppas din skada läker snabbt.Du kan få bakterier i såret om du badar. Sköt om dig. Kram

från oss i Torslanda

2011-01-21 @ 17:01:57
Postat av: Anonym

Har du/ni mc-kort eller ?

2011-01-21 @ 17:02:41
Postat av: Jimmie Edfeldt

Som ja sagt tidigare... Ja tycker inte om anpnyma kommentarer... Skriv namn om du vill ha svar på nåt...

2011-01-21 @ 17:15:12
URL: http://jimmieboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se