Moppetur i Attackregn

Idag tog jag motorbiken och körde till Lamai Beach för att försöka hitta Ninas och Mimmies hotell. Efter att ha kollat på en karta så var det inga större problem att hitta det.

 

Han inte vara där speciellt länge innan regnet började falla. Eller attackera kanske är ett bättre ord att förklara med. Det höll iaf inte på speciellt länge så efter ett tag bestämde vi oss för att ta motoriken för att utforska ön lite.

 

Det började ju bra men när vi hade typ kommit till Nathon började det komma oroväckande svarta mln över bergen. Vi körde mot Big C men han inte mer än att tänka (hoppas vi kommer dit i tid) innan regnet började ösa ner. Och nu snackar vi verkligen attackregn.

 

När vi äntligen kom fram helt genomblöta så var det ju inte allt för trevligt att komma in i allt annat än varma big C byggnaden. Nina fick köpt ny sport bh på Suupersport och ja hade med mej extra linne i väskan som inf inte heller var helt torrt men bättre än de genomblöta som ja hade på mej.

 

Det blev även lite mat där. Ja åt på KFC och Nina å Mimmie åt pizza. Efter det började vi köra hemåt igen. Ja gjorde ett kort depåstopp för att lämna väskan å hämta en tröja sen tankade ja upp 3 liter i moppen innan vi körde bort till Lamai igen.

 

Blev iaf en kul dag även om den blev blöt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se