Lanta Learning Center och CSN

Svar på lite frågor!

Vad är skillnaden på Lanta International Language School och Lanta Learning Center? Läser du ett år? 205 750 THB (ca 44 500 kr) + CSN ca 60,000 i lån. 100,000kr är ganska mycket pengar. Tycker du att det är så pass hög nivå och kvalitet på utbildningen att det är värt pengarna? Får man lika mycket CSN i Thailand som i Sverige?


Lanta Learning Center är egentligen två olika ställen. Dels Lanta internationell Language School (LILS) där man kan plugga Thailändska och Lanta distansstudier som ligger vägg i vägg med LILS där du kan plugga på distans i Thailand.

Jag läser ett år på LILS och det kostar som sagt 205 750 THB vilket blir cirka 44 000 SEK. Jag tog bara bidraget från CSN och det är på cirka 36 000 på ett år. Så med andra ord betalade jag endast 8000 SEK för att plugga Thai i ett år. Bidraget är lika högt i Thailand som i Sverige men lånedelen är dock inte samma. Du kan dock ta lån för både flygresan och försäkring om du skulle vilja det. Men jag valde dock att inte ta lån utan bara ta del av bidragsdelen som man så klart inte behöver betala tillbaka. I vilket fall som helst är det värt det...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kommer du att använda din thai till? Varför pluggar du thai? Jag har svårt att se hur jag själv skulle kunna ha nytta av det själv. Men eftersom du betalar en hel del är jag säker på att du har en bra anledning.

2011-07-16 @ 09:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se