Mitt nya rum på Koh Lanta

Nu har jag flyttat in i mitt nya rum här på Koh Lanta. Jag hyr ett rum av en lärare på skolan och hon äger huset som ligger vägg i vägg med skolan så nu har jag riktigt nära på morgonen vilket känns riktigt bra. Jag får betala 6000 baht i månaden + el och det känns som ett okej pris i alla fall.

Jag är riktigt nöjd med rummet än så länge men duschen är la inte den bästa som ni kan se på bilderna. Hade varit mycket bättre om badrummet var lite större med separat ducsh så inte hela golvet blir blött när man duschar. Men annars verkar det vara bra. Free wifi och jag kommer även åt skolans wifi om jag skulle vilja det. (Det funkar även vid strömavbrott)


Kommentarer
Postat av: Jinni - www.smalochsnygg.se

Är det en varmvattenberedare på väggen?? :)

2011-07-05 @ 19:27:14
URL: http://www.smalochsnygg.se
Postat av: Mats

Är det hos Ying?

2011-07-05 @ 20:57:37
URL: http://blogg.enmarks.se
Postat av: Siri

Ser ut som rummen i de längorna... fast fräschare än mitt på Baan Thai (har du kylskåp förresten? jag fick utkämpa ett myrornas krig varje dag) Vet du hur många rum Ying hyr ut?

2011-07-05 @ 21:34:46
URL: http://nerdsection.blogspot.com
Postat av: Jimmie (My life in Thailand)

Jinni,

Ja det är varmvattenberedaren man ser på bilden...Mats,

Yes det är hos Ying.Siri,

Dom skulle åka och köpa kylskåp till mej idag så förhoppningsvis står det ett kylskåp i rummet när skolan slutar. Vet inte hur många rum hon hyr ut men det är några st till iaf.2011-07-06 @ 08:27:04
URL: http://jimmieboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se