Svar på en kommentar

Kan du inte berätta lite mer om hur det fungerar att plugga thai? Tex vad det kostar det? Hur finansierar man det? hur länge man pluggar? Hur ser en vanlig dag ut i skolan? Är det svårt? Vad är det för andra personer som pluggar? Saknar fakta i din blogg du skriver mest om ganska tråkiga saker. Vill bli inspirerad!

**************

Hej vem du nu än är?

Självklart kan jag berätta mer om skolan och om hur mycket det kostar mm. Har tänkt göra det flera gånger men det har lixom aldrig blivit av. Nu har det mest blivit att jag skrivit om vad jag gör på fritiden utanför skolan vilket rätt många tycker är intressant oxå. Men jag ska försöka skriva mer om skolan med.

Jag tackar i vilket fall som helst för din kommentar. Det är alltid kul när man får feedback oavsett om den är bra eller dålig. Tack för att du läser min blogg och att du tar dej tid att kommentera! =)

Kommentarer
Postat av: Mats

Halloj till kommentaren :)

Det går att söka CSN stöd om man är beviljad av det, man kan även ta csn lån för resa samt reseförsäkring. Skolan är svår och det gäller att ligga i med pluggandet iaf de första veckorna. Men det ska sägas att det är sjukt roligt och man lär sig snabbt bokstäverna och läsa och skriva samt säga en hel del. Studier varje vardag mellan 8.30 - 14.00, fest därefter :).. eller iaf ibland. Det är mest svenskar i olika åldrar som pluggar.. info om kostnader finns på skolans hemsida

2011-06-12 @ 23:50:41
URL: http://blogg.enmarks.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se