Vräkt från Garden Hill

Idag när jag kom hem från skolan log det ett brev och väntade på mej innanför dörren. Tog upp det och kunde konstatera att det var från hotellet. Hade ingen aning om vad dom kunde vilja mej så jag öppnade det och ni kan ju läsa själva här nedan var det stod i brevet.

Så nu har jag 20 dagar på mej innan jag måste ha flyttat ut. Jag hade ju funderingar på att flytta ut tidigare oxå men nu blir jag alltså tvungen. Jag hoppas i alla fall att jag får tillbaka mina 10 000 baht som jag lämnade i deposition när jag flyttade in. Annars kan dom ju glömma att jag tänker betala nåt för den här månaden i alla fall. Vi får la se hur det blir. Jag hade i alla fall tänkt åka iväg och prata med Lanta Diver senare idag så får vi se va dom säger.

SYLKommentarer
Postat av: Matilda Coemtine Källsgård

Svar: Ja, jag har photoshop cs4 extended, Kan du kanske skriva en kommentar ellerett inlägg om hur man gör de? :)

2011-06-08 @ 12:01:06
URL: http://cometine.blogg.se/
Postat av: jessica

Jag vill också bo i Thailand!

2011-06-08 @ 19:55:30
URL: http://misswallentine.blogg.se/
Postat av: Pranpriya

Varför måste du flytta ut ? Hänt nåt ? Vad är det pluggar i Thailand ?

Skulle också vilja plugga där faktiskt, om du orkar kan du väl skriva lite hur det är och så. Alltså, känns som att du ''Living the dream''

Tack i förhand :)

2011-06-09 @ 10:38:23
URL: http://www.pranpriya.devote.se
Postat av: linn

sv; oj hahah såg inte förräns nu att du hade skrivit flera kommentarer, men bättre sent svar än aldrig ;)

jasothon ligger ute på landet nånstans, de e ganskaaa öde... men de e chill, vi har en nybyggd pool och ett nice hus så de e chill! och jag ska vara i Thailand ca 3 veckor till :) du då?

2011-06-09 @ 10:53:39
URL: http://linnfan.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hej Jimmie,

Jag fick den här länken av några som äger hus på Garden Hill via Paula som bor uppe i backen. Även jag och min familj äger ett hus längst upp. Nummer 307 med två sovrum, kök, vardagsrum och stor uteplats. Lust att hyra? :-) Maila om du är sugen samt vilken budget du har.

2011-06-09 @ 11:28:06
Postat av: linn

haha nej jag klarar mig, mina föräldrar kom hem ;)

2011-06-09 @ 12:56:45
URL: http://linnfan.blogg.se/
Postat av: Robban

Hej.Alla som är sugna på att studera Thailändska... Skit i det, studera något ni kommer att användning av i arbetslivet istället.Ta en distanskurs på högskole/folkhögskole nivå istället och studera den i Thailand.Då har ni även möjlighet att byta ort när ni vill.

2011-06-11 @ 15:34:22
URL: http://hitchhikersguide.blogg.se/
Postat av: Jimmie (My life in Thailand)

Robban,Så man har ingen användning av att kunna Thailändska om man vill starta företag eller jobba i Thailand?

2011-06-11 @ 21:32:27
URL: http://jimmieboy.blogg.se/
Postat av: Robban

Självklart har man användning av det, men det är inte en avgörande faktor för din anställning eller din drift av ditt företag.Att lägga de pengarna som man ändå gör via Kursavgift och lån, så tycker jag helt klart att pengarna är spenderade bättre på valfri högskolekurs som faktiskt ger någonting konkret i slutändan.Thailändska kan man ändå läsa parallellt ett par timmar i Veckan om man så vill via en uppsjö internationella skolor som erbjuder detta.Om du lyckas i Thailand med ett företag eller som anställd har ingenting med att göra om du kan Thailändska eller inte. Det har allt med att göra med vilken kompetens du har.

2011-06-12 @ 17:00:56
URL: http://hitchhikersguide.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se