Korean music wave in Bangkok var superbra

Nu är konserten tyvärr över =( Men det har varit en jättekul kväll. Dock va det nära att vi missade hela konserten då våran taxichaför inte visste vart stadiumet log nånstans. Men det löste sej och vi fick ut våra biljetter även fast vi kom försent. Men antar att det är "Thaitime" som gäller även där.

När vi skulle gå in på arenan så blev jag till min stora besvikelse av med min kamera då man tydligen inte fick ha med sej det in.. Hade jag dock lagt den i bakfickan hade dom säkert inte ens märkt den så de får ja testa nästa gång. Nu fick den istället tillbringa tiden på en effektförvaring. Fick i alla fall tagit lite kort med min mobilkamera även om den nu inte är världens bästa i mörker.. Har tyvärr inte lyckats föra över dom till datorn så dom lägger jag in senare.

I vilket fall som helst var konserten en av dom bättre jag har varit på för att inte säga bästa... Jag var no en av få vita där inne vilket var lite kul. Konserten varade i lite drygt 4 timmar så det känns i fötterna nu. Men det är det värt utan problem.

När vi skulle hem fick vi dock lite problem. Det var inte bara vi som tänkte ta taxi från arenan. Vi fick slåss med drygt 30 000 till så det tog säkert över en timma innan vi fick en bil. Då hade vi gått flera kilometer. Taxiresan blev oxå ett litet äventyr, chafören var väldigt aggressiv med växelspaken så bilen typ hoppade till varje gång han växlade. Vi kom i alla fall tillbaka till hotellet med livet i behåll och resan blev trots allt trubbel både billigare och kortare än ditvägen.

Nu hoppas jag bara på att jag ska få se nån liknande konsert igen...

Rajamangala National Stadium

Massa folk som köar för att komma in på arenan.


Min fina biljett.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se