Krabi till Bangkok med Air Asia

Vi började med att ta en minibuss från Lanta till Krabis flygplats. Den kostade 300 baht p/p. Första timmen var riktigt seg då vi var tvungna å vänta på färgan. Andra färgan gick dock fortare eftersom det var en ambulans som körde på som hade brottom iväg. Det var dock ett litet barn som skrek halva vägen vilket var riktigt jobbigt.. Har la egentligen inget emot barn som skriker lite men när man vill sova så är det väldigt störande.

Sen blev det ett antal timmars väntande på Krabis tråkiga flygplats.. Det finns verkligen inget att göra eller titta på där. Så ja räknade minuterna till planet skulle gå.. När vi väl var i luften så gick det iaf fort. Jag hade dessutom 3 säten helt för mej själv så ja kunde göra det riktigt bekvämt. Biljetten kostade närmare 3000 baht med en incheckad väska.

Från flygplatsen blev det Airport link in till City vilket ja tycket fungerar hur bra som helst. 45 baht å cirka 25 minuters resa är riktigt nice. Sista biten fram till hotellet blev det tuktuk för 60 baht...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se