köpt bussbiljett till Bangkok

På fredag tar jag bussen till Bangkok igen. Jag var precis och köpte bussbiljett. Kostade lika mycket som förra gången men jag hade tydligen glömt bort att det var 850 så ja trodde de skulle räcka med dom dryga 700 som jag hade kvar i plånboken men det gjorde det naturligtvis inte. Så jag fick köra bort till Saladan och ta ut pengar i en ATM och sen köra tillbaka å betala biljetten.

Jag glömde även min mobiltelefon när ja skulle betala så det var tur att ja stannade en minut utanför för att dubbelkolla så att biljetten stämde. Precis när jag skulle köra iväg kom det ut en snäll tjej och gav mej mobilen. Hade hon inte gjort det hade jag nog inte märkt det förrän jag kom hem.

Jag tänkte btw försöka lägga in en karta på vart det är jag köper mina biljetter om det är någon annan som vill köpa bussbiljetter på Lanta någon gång. Det är nämligen MYCKET dyrare att köpa via någon resebyrå då dom vill tjäna pengar på att sälja biljetterna.

Kommentarer
Postat av: Jinni

Vore sjukt bra om du la in information om det. =)

2011-05-23 @ 15:31:37
URL: http://www.smalochsnygg.se
Postat av: Mimmiiiss

Men gud vad söt blogg! :)

Vill bara tipsa dig om att du kan vinna en länkning för 400-700 bes om du anmäler dig till veckans blogg! Pussar

2011-05-23 @ 18:43:10
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!

Intresserad av en inbjudan till bloggsvar? Just nu pågår det en tävling om två inbjudningar till bloggsvar på min blogg. Besök den här sidan och skriv varför just du ska vinna en inbjudan.http://annalundkvist.blogg.se/2011/may/tavling-bloggsvar.htmlLycka till!

2011-05-23 @ 23:20:16
URL: http://annalundkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se