Tata Young - My Bloody Valentine


Tata Young - Sexy Naughty Bitchy

Här har ni en video från konserten igår... Lägger in mera videoklipp senare. Men internet är ju inte direkt supersnabbt här så det går segt att ladda upp filmerna...


Tata Young spelar på Hard Rock Cafe ikväll

Ikväll är det äntligen dax för Tata Young på Hard Rock Cafe i Patong. Har velat se henne live i flera år men alltid missat henne när jag varit i Thailand så det ska bli kul att få se henne ikväll. Jag kommer ju även ha chans att prata med henne då jag har VIP Biljett och får vara med på efterpartyt =)

Jag ska ha med mej kameran så de blir förhoppningsvis lite bilder eller videoklipp imorgon...


Kata Viewpoint

Här har ni en bild som jag tog idag på Kata Viewpoint. Den ligger mellan Kata och Nai Harn cirka 2 km från Kata. Ni ser närmast Kata Noi Beach och därefter Kata Beach. Längst bort kan ni även se en del av Karon Beach.

Vädret var tyvärr inte så bra idag så jag ska åka tillbaka nån annan dag och ta mer bilder. 


Mera shopping

Jag köpte även en converse t-shirt igår som för övrigt är den dyraste t-shirten jag har köp i Thailand. Den kostade hela 656 baht vilket känna lite dyrt... Men det är ju dock fortfarande riktigt billigt om man jämför vad den skulle ha kostat i Sverige.

Köpt nya Converse All Star

Idag var jag på Sports World på Jungceylon och köpte nya converse. Mina gamla var riktigt skitiga så dom va inte så fina längre. Så denna gången köpte jag ett par svarta istället som jag för övrigt tyckte va riktigt fina.

Dom kostade 1 235 baht vilket jag tycker är riktigt billigt.


Paradise Beach på Phuket

Idag var jag och badade på Paradise Beach som enligt mej är en av dom bästa stränderna på Phuket. Lugn och skön utan biltrafik och jetskis. Ända nackdelen är att det är en del koraller vilket iof kan vara kul om man vill snorkla.

För att komma till stranden kör ni upp mot Tri Trang Beach och vidare förbi Marlin Resort tills vägen tar slut. Sista biten är väldigt brant så kör försiktigt.. Det kostar 100 baht i inträde till stranden eftersom den är privat men i det priset ingår parkering, solstol, toalett och dusch.
UD avråder inte längre för resor till Bangkok

UD Skriver följande på sin hemsida

UD avråder inte längre från resor till Bangkok och de 26 provinser som tidigare omfattades av avrådan pga. översvämningarna

Som en följd av den fortsatta stabiliseringen av läget i centrala Bangkok och i de översvämmade provinserna avråder Utrikesdepartementet inte längre från resor till Bangkok och de 26 provinser som tidigare omfattades av avrådan pga. översvämningarna i landet.

Följande provinser är fortfarande drabbade av översvämningar:

Norra Thailand: Nakhom Sawan
Nordöstra Thailand: Ubon Ratchathani, Srisaket, Roi-et och Kalasin
Centrala Thailand: Chai Nat, Singburi, Ang Thong, Ayutthaya, Lopburi, Saraburi, Suphan Buri, Nakhom Pathom, Pathum Thani, Nonthaburi, Samut Sakhon, Samut Prakarn samt delar av Bangkok
Östra Thailand: Chacheongsao och Nakhon Nayok

Resor är möjliga att genomföra, men resenärer måste räkna med begränsningar som en följd av översvämningarna. Särskild försiktighet bör vidtas vid resor till Bangkoks yttre områden samt de provinser som fortfarande är översvämmade.

Bilder från Joe Laberos lokal på Bangla

Här är lite bilder som jag tog tidigare idag. Som ni ser är det långt ifrån klart så jag är ytterst tveksamt om dom kommer hinna klart i tid till premiären som är den 1 december.  Dom har 13 dagar på sej...

Vad tror ni kommer dom hinna klart i tid?

Stor lärarbrist på Phuket

Det är just nu väldigt stor brist på engelskalärare på de statliga skolorna på Phuket så om det är någon som är intreserad av att arbeta som engelskalärare på Phuket ska ni gå till skolan och visa erat intresse. Skolorna söker självklart folk som är kvalificerade men vad som menas med står det inte. 

Dom privata och internationella skolorna har inte lika stor brist så koncentrera er på dom statliga säger Dr Jian som jobbar på Phuket Primary Educational Office.


Fixat biljett till Tata Young

Förut var jag på Hard Rock Cafe och hämtade min biljett till Tata Youngkonserten som jag berättade om igår. Känns riktigt kul att ha VIP Entry och dessutom va inbjuden till efterfesten där Tata kommer delta. Det ska bli riktigt kul att få se henne live så nu är det bara å vänta till nästa lördag.


Ingen alkohol på Phuket i helgen


Från 18:00 på fredag till 00:01 på söndag är det förbjudet att sälja eller servera alkohol på Phuket på grund av val. Det kommer naturligtvis att gå att få tag i alkohol för dom som verkligen inte kan va utan under dessa 2 dagar men dom störra butikerna som 7 Eleven och Big C etc kommer inte att sälja. Det kommer garanterat finnas barer som håller öppet och restaurangen som serverar alkohol oxå om man letar runt men som sagt så är det meningen att det inte ska gå att få tag i alkohol...

Tata Young live på Phuket

Den 26 november gör Tata Young en välgörenhetskonsert för dom drabbade i överscämningarna runt om i Thailand. Konserten kommer att vara på Hard Rock Cafe i Patong och biljetterna kostar från 99 baht till 2 999 baht. Alla pengar kommer gå åavkortat till dom drabbade så samtidigt som ni kommer att få se en bra konsert så vet ni att pengarna kommer gå toll nåt bra...


Snart startar Joe Labero sin show på Phuket

Nu är det bara lite drygt 2 veckor kvar tills Joe Laberos show på Phuket drar igång. Jag är dock fortfarande tveksamt om dom hinner hinna klart i tid. Tänkte ta lite mer kort imorgon så ni kan få se hur det ser ut. Idag var det även tänkt att biljettförsäljningen skulle starta men än så länge har dom inte lagt ut eventet på Thai Ticket Major som kommer stå för biljettförsäljningen.


Nya transportsätt i Bangkok

Bangkoks alla tuktukförare har övergett sina bilar och istället kommit på nya sätt att transportera alla Bangkokborna... Det kommer dock förmodligen inte bli så långvarigt då det verkar som att vattnet börjar dra sej tillbaka.Loi Krathong

I  torsdags var det ju en av Thailands största festivaler där man skickar ut små båtar i vattnet och skickar upp eldbalonger i luften. Jag filmade lite på stranden nedanför Bangla Road och resultatet kan ni se i videon nedan.


11-11-11 11:11


Edition Bangkok


Edition Bangkok

Den 11 december arrangeras festivalen Editon Bangkok i Moonstar Studios i Bangkok.

Dom 2 dragplåstrerna är Armin Van Buuren och Avicii som är kända över hela världen.

Men det kommer även komma flera mindre kända internationella och lokala artister till festivalen.

Festivalen kommer att ha 2 hallar med 2 separata scener och det kommer finnas flera barer i varje hall..

Biljetter
Standard 1 490
VIP - 2 490 baht

Biljetterna köps via Total Reservation

Jättebilligt att resa till Thailand

Ifall du kan tänka dej att åka till Thailand imorgon och stanna i 15 dagar kan du just nu få en tur och returbiljett till Krabi för endast 1 990 sek Så billigt brukar det aldrig varit tidigare i början av högsäsongen.

Om du vill ha lite betänketid så stiger priset ganske så snabbt men det går ändå att fynda i december. Om du åker till Phuket den 4 december och stannar i 16 dagar behöver ni bara betala 4 998 sek

Anledningen till att det är så billigt nu är del pga av finnanskrisen och att tillgången på flyg är större än efterfrågan. Översvämningarna runt om i Thailand kan oxå påverka priset.

Sista minuten
Kolla dom senaste priserna på Destination.se

Swedish Party på Hollywood

Den 1 december är det Swedish Party på nattklubben Hollywood i Patong. Har inte så mycket mer information om det ännu mer berättar mer när det närmar sej. Hollywood ligger för er som inte vet det på Soi Easy på Bangla Road.


Thailändsk reklamfilm

Tycker att denna reklamfilmen för glass från 7 Eleven är ganska så kul. Som jag även sagt tidigare så är oftast thailändska reklamfilmer riktigt roliga eller intressanta så att man vill se klart och inte byta kanal.. 


Beach Voleyball på Karon Beach

Idag var jag och kollade lite på Beach Voleyball på Karon Beach. Det var riktigt hett uppe på läktaren så var bara där en liten stund. Lyckades även matcha så ja kom dit lagom till att de skulle vara uppehåll i 2 timmar.

På grund av översvämningarna i Bangkok var det 15 lag som inte kunde deltaga i tävlingen som håller på från de 2 - 15 november. När jag kollade möttes Kina och Canada. Sverige har inga lag med vilket är lite tråkigt.RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se