Fixat transfer till flygplatsen

Nu har jag precis fixat transfer till flygplatsen. Fick nästan åka ända in till Saladan för att köpa biljett då nästan alla resebyråer är stängda nu under lågsäsong. Först var jag inne på ett ställe som ville ha 300 vilket jag tyckte var aldeles för mycket då det egentligen ska kosta 200. Sen hittade jg dock ett ställe som gick med på 250 baht och eftersom det spöregnade orkade ja inte åka vidare för att leta efter nåt billigare ställe.

Det billigaste sättet att ta sej till flygplatsen är att boka en biljett till Krabi med dom rosa minibussarna som kostar 100 baht. Då blir man dock avsläppt ute vid stora vägen och även om det bara tar nån minut att gå så känns det lite riskabellt när vädret är så osäkert som det är nu. Man vill ju inte rikera att bli genomblöt innan man ska sätta sej på planet.

Men i alla fall... Imorgon mellan klockan 14:30 och 14:45 ska jag bli upphämtat precis utanför dörren. Mitt plan går inte förän 19:10 så jag kommer få ett antal timmars väntetid på flygplatsen men ja ska se till å ha datorn laddat med både batteri och internet så det kommer inte vara några problem att vänta.


Kommentarer
Postat av: Saga Niemi

Är det inte svårt med Thailändska?

2011-09-21 @ 22:54:56
URL: http://imemii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se