Flyttar snart ifrån Koh Lanta

Jag har valt att inte fortsätta skolan här på Koh Lanta så mm cirka 2 veckor kommer jag att åka härifrån. Var vet jag dock inte exakt ännu men om inget oväntat hände under den närmaste veckan kommer det att bli till Phuket.

Jag har kollat på 2 ställen på Phuket och det ena har jag redan visat er. Det andra lägger jag in senare idag. Var det än blir ska det bli riktigt skönt att komma ifrån Lanta. Det är aldeles för lite att göra här nu under lågsäsong och även under högsäsongen blev jag lätt utråkad.

Kändes inte jättebra att gå till skolan i slutet heller eftersom det inte kändes att man kom frammåt. Tror inte riktigt skolans metod passar mej så bra. Det var riktigt kul dom första månaderna och då lärde man sej även helt okej men sen kändes det bara fel. Lär mej mycket mer utanför skolan när man kan prata med folk etc.

Nu blir det iaf Phuket som det ser ut nu och där kommer jag förhoppningsvis även kunna jobba... Finns inte så mycket mer att skriva just nu men kommer naturligtvis berätta direkt jag vet vart jag kommer ta vägen.

Kommentarer
Postat av: Dorwald DapperinLivet är för kort - om man ogillar att ha tråkigt!Så flytta till något, fint o trevligt ställe.. Snart är vår vandring över.. och tills dess.. ha det gött!

Dorwald - Junsele

2011-09-16 @ 13:37:29
Postat av: Emma

Så kul, då kanske man ses då ;)

Jag kommer ju i januari till Bartenderskolan då :)

2011-09-16 @ 17:07:07
Postat av: Håkan

du kan väl bo var som, bara du inte slutar bloggandet för det är kul att följa med här o vem vet - vi kanske träffas där nere en vacker dag

2011-09-17 @ 11:04:53
Postat av: Berra

Vilka är metoderna i skolan som inte passar just dig?

Går ditt visum inte ut om du slutar skolan? Hur ska du kunna jobba utan B visa?Jag funderar på att börja och vill gärna veta :)Ha de gött

2011-09-18 @ 06:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se