Aznxone på Storan imorgon

Imorgon så är det K-POP som gäller när klubben Aznxone intar Stora Teaterns lokaler på Avenyn. Det kommer förmodligen bli mycket folk med tanke på att det är lönehelg med så kom i tid för att slippa stå i kö. Storan öppnar 23:00... 
 
ss
 
 

Thailand om en månad

Om exakt en månad så åker jag ut till Landvetter flygplats å sätter mej i ett plan och flyger till Thailand. Detta kommer dock bli en ovanlig resa för mej.
 
För det första så kommer jag åka charter vilket jag aldrig har gjort förut och inte trodde att jag skulle göra heller för den delen. Men nu när det inte är jag som bokar och betalar resan så är ju inte jag den som inte kan ändra mej. Då tackar man och tar emot för det man får..
 
För det andra så kommer jag bara vara borta i 2 veckor. Jag hoppas att dom 2 veckorna kommer bli riktigt långa för annars kommer det la bara kännas som att jag åker dit och vänder. Den kortaste tiden jag varit i Thailand tidigare är 1 månad och nu senast var jag där nästan 1.5 år och då är ju 2 veckor ingenting.. Men som sagt hellre 2 veckor än inget alls.
 
Här nedan kan ni se en bild på hotellet där vi ska bo. Det heter Diamond Cottage Resort and Spa och ligger mellan Karon och Kata beach på Phuket. Har aldrig bott där tidigare men hoppas på att ja ska skrivas där under mina 2 veckor.
.
 

Bubble Pop på Lust NIghtclub

Imorgon kväll är det dax för månadens Bubble Pop på nattklubben Lust vid Järntorget i Göteborg. Förra gången var det fullproppat med massa glada härliga människor som dansade loss till den senaste K-POP musiken.
 
Bubble Popfesterna brukar vara omåttligt populära så kom tidigt för att slippa stå i kö. Ja gjorde misstaget att åka in för sent vilket resulterade i att jag fick stå i kö i över en timma vilket det iof var värt..
 
Ses vi där imorgon?
 
 

RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se