Angel City Diner

Detta är en rellativt ny restaurang som ligger en bit in på Sukhumvit Soi 11 mitt emot Bed Supperclub och bredvid Levels. Det går lätt att gå hit från antingen Nana eller Asoke BTS.
 
Jag testade på en Chili Cheese Burger och mina färväntningar var ganska så höga. När jag fick min burkare så såg den ut att vara riktigt god men efter att ha tagit några tuggor så blev ja ändå lite besviken. Med tanke på att den heter Chili Cheese och att det skulle vara jelapenior i så hade jag hoppats på att det skulle vara lite styrka i den men så va inte fallet.
 
Den var dock långt från smaklös och sålänge man inte e ute efter en burgare som får smaklökarna att börja brinna så tror jag inte att man kommer bli besviken. Även thaimaten va god enligt min flickvän 
 
Priset då? Jo dom flesta burgarna kostar 349 baht MEN!!! Det tillkommer 7% VAT och 10% Service Charge så totlt blir det 408 baht och det tycker jag är i lite dyraste laget. Dricka är inte heller så billigt då softdrinks kostar 99 baht och öl kostar 120 baht och även där plus 17% Thaimat under 100 baht...
 
Samanfattningsvis så kan jag iaf rekommendera denna restaurangen som förövrigt ska vara öppen dygnet runt. Som en liten kul detalj så finns det även en jukebox som kan styras via en minijukebox vid varje bord. För att välja 2 låtar kostar det 5 baht.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se