Asia Loop Patong

Asia Loop ligger på Siriat road i utkanten av Patong nära Simon Cabaret. Det kan la ta en 10-20 minuter att gå ner till stranden beroende på hur snabbt man går. Till Bangla tar det nog cirka 20 minuter att gå. Men jag föredrar att köra motorbike eller ta taxi. Mitt emot hotellet ligger det ett 7 Eleven så det går att få tag i mat å dricka dygnet runt. På taket på hotellet fanns det även en liten swimming pool som var liten men okej. riktigt bra och sköna solstolar hade dom vid poolen och det fanns en poolbar som dock aldrig var öppen när vi var där.

Jag hade rum 402 och jag hade inget emot att gå upp för trapporna men är man lat eller har svårt att gå i trappor kan det ju vara ett problem då det inte finns nån hiss... Rummet var i alla fall rent och städningen fungerade bra. Många kanaler på tvn och acn var riktigt bra.

Det var dock ofta bara kallvatten i dushen. misstänker att dom bara hade en tank på taket som värmdes upp av solen för på kvällen var det nästan bara kallvatten som gällde... Dom hade wifi men det fungerade inte alls bra. segt och försvann lite då och då...
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: youngwoman

hej jimmy snygg blogg:) och vad härligt du har då utomlands:O

2013-03-18 @ 10:54:16
URL: http://sarassida.blogg.se
Postat av: alicia

Hej! jag undrar vad de kostar för månadshyra där på hotellet? vi är runt 3-5 ungdomar som kanske ska åka till phuket i juli, eller om du kan rekommendera någon bra och billigt boende till oss. Hade varit jätte snällt! mhv alicia

Svar: Vet faktiskt inte men eftersom det är logsäsong så tycker jag att no borde kunna komma ner till under 20 000 baht för en månad för ett rum..
Jimmie

2013-04-05 @ 03:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se