Korean music wave in Bangkok

Skrev ju inte direkt nåt om konserten sist så tänkte skriva några rader om den nu. Detta var som jag skrev tidigare tredje året som jag var på Korean music wave. Tyvärr levde det inte riktigt upp till förväntningarna då jag tyckte det var mycket bättre förra året.
 
Redan innan konserten var det fullr kaos vid biljettluckornsa då dom hade olicka luckor till olika biljetter men ingen visste vilken kö som ledde till vilken lucka vilket innebar att jättemånga fick ställa sej i kön igen flera gånger. Jag var en av dom. Det var ganska så itrriterande då det var drygt 35 grader varmt och strålande sol.
 
Vi kom iaf in på stadiumet innan konserten började och dom senarelade även konserten med en halvtimme för att dom flesta skulle hinna in innan konserten började. Vi hade ju fixat VIP biljetter med sittplats precis framme vid scenen men eftersom massa folk ställde sej upp såg man ingenting så man fick snällt ställa sej upp oxå. detta ledde till i slutet att alla stod upp.. Vi gick då fram och ställde oss precis vid staketet så såg bra gjorde vi iaf.
 
Konserten höll på i cirka 5 timmar och det kändes i benen efteråt. Konserten var iaf bra även om jag själv tyckte att den var bättre förra året. Får se om jag går nästa år igen men jag vet ju inte äns om jag kommer befinna mej i Thailand då så det får tiden utvisa...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se