Lemongrass hotell i Patong

Jag har bott där massa gånger förut och denna gången bodde jag där i 1 vecka. Standardrummen har inga fönster så vill ni kunna se ut vad det är för väder får ni välja ett annat rum. Rummen är i alla fall väldigt rena och sängen e skön att sova i. Vattnet i dushen är varmt och med bra tryck. Acn funkar okej.
 
Städaren lyckades dock lämna dörren öppen 3 gånger vilket inte är okej.. Sa till i receptionen som sa att dom skulle säga till städaren men det hände igen i alla fall.. Man var tvungen att trycka igen dörren för att den skulle låsa sej anars var det bara att trycka upp dörren igen.
 
Får se om ja väljer detta hotellen igen då det finns liknande till bättre pris...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Felix

Hej Jimmie!
Ett tips, om du ska hoppa från hotell till hotell eller bara är ute efter att hitta bra hotellpriser: ladda hem mobil-appen Agoda och gör alla dina bokningar via den. Snabbt, smidigt och oerhört enkelt!

Jag var nyligen i Thailand och bodde på säkert 15 olika hotell bara i BKK - plus att jag reste runt på öarna (Phi-Phi, Koh Tao, Koh Samet o.s.v...). Om jag var på ett hotell och ville stanna någon natt till för att jag trivdes, tjänade jag en hel del på att göra en förlängning via Agoda-appen. Priset om jag skulle ha bokat i receptionen var oftast 50% dyrare - ibland ännu dyrare!
Har bott på allt ifrån 2-5 stjärniga hotell utan att betala mer än några hundralappar/natt - samtliga MED fönster och bra utsikt.

Ska till BKK nu i april igen och jag bokar hotellet i taxin på väg in till stan, tänkte jag :)

Resan till BKK bokar jag naturligtvis någon dag innan avresa via Skyscanner-appen :D

Svar: Jag gillar inte agoda så mycket eftersom det tillkommer skatter på deras priser. Sen bor jag ibland på hotell som inte finns med på bokningssidorna. Brukar kolla runt på olika sidor å ta den sidan som är billigast eller så väljer jag hotels.com som har lägsta pris garanti.
Jimmie

2013-03-10 @ 09:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se